Kktc Din Işleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet ünsal, Lefkoşa Din...

Kktc Din Işleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet ünsal, Lefkoşa Din Hizmetleri Müşaviri Abdulkadir Boşal, Konya Il Müftüsü Prof. Dr. Ali öge Ve Emekli Hac Hizmetleri Daire Başkanı Süleyman Sarı'dan Dini Ihtisas Merkezimize Ziyaret

kktc din işleri başkanı prof. dr. ahmet ünsal, lefkoşa din hizmetleri müşaviri abdulkadir boşal, konya il müftüsü prof. dr. ali öge ve emekli hac hizmetleri daire başkanı süleyman sarı'dan dini ihtisas merkezimize ziyaret

27 Aralık 2023 - 00:50

KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet ÜNSAL, Lefkoşa Din Hizmetleri Müşaviri Abdulkadir BOŞAL, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali ÖGE ve Emekli Hac Hizmetleri Daire Başkanı Süleyman SARI tarafından Dini İhtisas Merkezimize ziyarette bulunuldu.

KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet ÜNSAL, Aday Din Görevlilerine yönelik "Ehli Sünnet İnancını Tehdit Eden Akımlar" konulu konferans gerçekleştirdi.

Nazik ziyaretleri ve katkılarından dolayı ziyaretçilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri