Kocaeli’nin 2024 Yılı Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı

kocaeli'nin 2024 yılı ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

22 Mayıs 2024 - 17:50

KOCAELİ'NİN 2024 YILI İLK HAC KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI

Kocaeli'den kutsal topraklara gidecek 309 kişilik hac kafilesi için Kocaeli İl Müftülüğü tarafından İzmit Antikkapı önünde Hac uğurlama merasimi düzenlendi.

Kocaeli Müftülüğü vaizimiz İrfan YAĞIZ' ın sunuculuk yaptığı ve Din görevlilerimizin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, hac farizasını yerine getirmek için bekleyen hacı adayları ile yakınları uğurlama programında duygulu anlar yaşadı.
 Merasim İl müftü yardımcımız Muhammet SUİÇMEZ'in hac farizası hakkında konuşması ve İzmit Müftülüğü ilahi grubunun sanatlarını icrası ile devam etti.
  Programda konuşma ve uğurlama duası yapan İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU hac ibadetinin manevi olarak bireysel ve toplumsal etkilerinden bahsederek, hacı adaylarının güvenli, sağlıklı ve huzur içinde gidip mağfur bir şekilde gelmeleri için dua etti.
Program sonunda aileleri ve sevdikleriyle vedalaşan hacı adayları Gölcük ilçe müftüsü Emin YILMAZ ve Körfez ilçe müftüsü Muhammed AYDIN' ın kafile başkanlıklarında İstanbul Havalimanına uğurlandı.

Tokat'da "kur'an Eğitim Merkezleri" Eylül Ayında Eğitime Başlıyor.
Tokat'da "kur'an Eğitim Merkezleri" Eylül Ayında...
Sivas'ta Tuğladağı Toki Camii Dualarla Açıldı