Konya’da Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Tamamlandı

Konya'da Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Tamamlandı

evliliğe ilk adım seminerleri tamamlandı

05 Şubat 2024 - 17:55

Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında Konya İl Müftülüğümüz tarafından çevrim içi başlatılan ve dört hafta süren “Evliliğe İlk Adım” Seminerleri tamamlanarak katılımcılara belge takdim merasimi düzenlendi.

İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen merasime İl Müftü Yardımcıları Mustafa Şimşek, Hüseyin Avni Böge, Kuddusi Uysal ve ADRM Koordinatörü Zerrin Koçak Katıldı. Seminerlere katılan nişanlı ve yeni evli çiftlere katılımlarından dolayı teşekkür edilerek İslam üzere sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmeleri temennisinde bulunuldu.

Program, seminere katılan nişanlı ve yeni evli çiftlere katılım belgesi ve hediye takdimiyle sona erdi.

Erzincan'da ‘hafız Kal’ Yarışması Türkiye Finali Ilimizde Gerçekleştirildi
Erzincan'da ‘hafız Kal’ Yarışması Türkiye Finali Ilimizde...
Mardin'den Ilk Hac Kafilesi Dua Ve Göz Yaşlarıyla Uğurlandı