Konya’da Gazze’de Selahaddin Eyyubi Kütüphanesi Ve Konferans...

Konya'da Gazze’de Selahaddin Eyyubi Kütüphanesi Ve Konferans Salonu Düzenlenen Programla Açıldı

gazze’de selahaddin eyyubi kütüphanesi ve konferans salonu düzenlenen programla açıldı

24 Ağustos 2023 - 17:55

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları öncülüğünde Gazze’nin Kuzeyinde yapımı tamamlanan Selahaddin Eyyubi Kütüphanesi ve Konferans Salonu düzenlenen programla açıldı.

Açılış programına online olarak katılan Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Konya İl Müftülüğü olarak çeşitli faaliyetler yapma imkanı bulduğumuz Gazze ve Filistin’de bugün de sizlerle yeni bir güzelliğin şahidi olarak, hizmetçisi olarak açılış programında beraberiz. Bu kütüphane ve seminer salonunun ilme, irfana, imana, Kur’an’a ve müslümanlara hizmet etmesini Rabbimizden niyaz ediyorum. Bu hizmete vesile olanlara canı gönülden teşekkür ediyorum. ifadelerine yer verdi.

Selahaddin Eyyubi Kütüphanesi ve Konferans Salonu aynı anda 90 kişiye hizmet verebilecek ve içerisinde bulunan 3000’nin üzerinde kitaplarla yüzlerce Filistinli kardeşimize hizmet verecektir.

Konya İl Müftülüğü Uzman Vaizi Ümmü Taş Hocamızın yurt içi, yurt dışı tefsir hadis öğrencilerinin ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla tamamlanan Selahaddin Eyyubi Kütüphanesi ve Konferans Salonu için bütün hayırseverlerimize teşekkür ederiz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin