Konya’da Gül Gençlik Derneği’nden Poçanoğlu’na Ziyaret

Konya'da Gül Gençlik Derneği’nden Poçanoğlu’na Ziyaret

gül gençlik derneği’nden poçanoğlu’na ziyaret

26 Şubat 2020 - 17:56

Gül Gençlik Derneği Başkanı Abdullah Dölek, Kurucu Başkan Yakup Özkurt ve Dernek Müdürü Zeki Yiğit, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Poçanoğlu, Gül Gençlik Derneği tarafından bağımlılara yönelik yapılan çalışma ve faaliyetleri dinledi.

Çalışmalara hakkında kısa bilgiler veren Başkan Dölek “Gül Gençlik Derneği, Tarihi Bedesten Eğitim, Kültür Yardımlaşma Derneği ve İl Müftülüğümüzün destekleri ile madde bağımlılığı kapsamında mücadele       edeceğiz. Madde bağımlısı kişilere ve ailelerine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla kültürel geziler ve benzeri etkinlikler düzenleyeceğiz. Gençlerimize yönelik özellikle manevi terapi, motivasyon ve sanatsal faaliyetlerimiz devam ediyor” dedi.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı