Konya’da Il Müftümüz Prof. Dr. Ali öge, Din Hizmetleri Genel...

Konya'da Il Müftümüz Prof. Dr. Ali öge, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen “bölgesel Irşat Stratejisi çalıştayına” Katıldı

il müftümüz prof. dr. ali öge, din hizmetleri genel müdürlüğü tarafından düzenlenen “bölgesel irşat stratejisi çalıştayına” katıldı

21 Aralık 2023 - 17:55

Vaaz-irşat hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğini arttırmak, irşat hizmetleri ile ilgili yaşanan sorunları tespit etmek ve bölgesel irşat stratejilerini müzakere etmek amacıyla Başkanlığımız Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İç Anadolu Bölgesi'ne yönelik İrşat Stratejisi Çalıştayı düzenlendi.


İl Müftümüz Prof. Dr. Ali Öge, vaaz-irşat hizmetlerinin verimliliğini arttırmak ve irşat hizmetleri ile ilgili yaşanan sorunları tespit etmek, konuları üzerine görüş ve değerlendirmelerde bulundu.


Çalıştaya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşleyen, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Ünal, İrşat Hizmetleri Daire Başkanlığı uzmanları ile Konya, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman ve Kırıkkale İl Müftüleri ve İl İrşad Kurulu üyeleri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi