Konya’da Misafirimiz Olan Filistinli Ailelere Destek Ve Teselli...

Konya’da Misafirimiz Olan Filistinli Ailelere Destek Ve Teselli Ziyaretleri Devam Ediyor

konya’da misafirimiz olan filistinli ailelere destek ve teselli ziyaretleri devam ediyor

03 Ocak 2024 - 17:55

İsrail’in yaptığı katliamlar sonucu ailelerini ve yakınlarını kaybeden Konya’da misafirimiz olan Filistin ve Gazzeli kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz.

TDV Konya Şubesi ile Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin “Sevgin Umut Olsun” projesi kapsamında Filistin ve Gazzeli kardeşlerimiz ziyaret edildi. Ailelerin gıda, kıyafet, oyuncak ve ev ihtiyaçları karşılanarak alışveriş kartı ve nakdi yardım yapıldı. Doktora öğrencisi olup aile desteğini kaybeden öğrencilere burs desteği verildi.

Filistinli bir ailenin ziyaretine Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın Eşi Ruhan Özkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Eşi Ayşe Altay hanımefendiler de teşrif ettiler.

Filistin ve Gazzeli aileler yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müftülüğümüze ve hayırseverlerimize teşekkür ettiler.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi