Konya’da Uluslararası Ilahiyat Programı öğrencilerinden 60.330...

Konya'da Uluslararası Ilahiyat Programı öğrencilerinden 60.330 Tl “su Kuyusu” Bağışı

uluslararası ilahiyat programı öğrencilerinden 60.330 tl “su kuyusu” bağışı

22 Mayıs 2020 - 17:55

Afrika ve Asya kıtasında maddi zorluklar nedeniyle su kuyusu açtıramayan mazlumların yaraları sarmak adına Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Bir Damla Bir Hayat ” yardım kampanyasına bir destekte Konya Uluslararası İlahiyat Programı (UIP) öğrencilerinden geldi.

UIP öğrencileri kendi aralarında başlattıkları yardım kampanyasını genişleterek topladıkları 60.330 TL’yi, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi adına İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’na teslim etti.

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ise öğrencilerle kısa bir süre sohbet ettikten sonra duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ederek bağış makbuzlarını teslim etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda