Kütahya’da Il Müftümüz Dr. Irfan Açık Tdv Yurdunda...

Kütahya'da Il Müftümüz Dr. Irfan Açık Tdv Yurdunda öğrenciler Ile Bir Araya Geldi

il müftümüz dr. irfan açık tdv yurdunda öğrenciler ile bir araya geldi

14 Mart 2024 - 18:00

Türkiye Diyanet Vakfı'nın(TDV) kuruluş yıldönümü münasebetiyle TDV Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nda program düzenlendi.
Program çerçevesinde İl Müftümüz Sn. Dr. İrfan Açık, İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa Karaman ve Bahtiyar Kargıoğlu, öğrenci yurdunda kalan öğrencilerle iftarda bir araya geldi. Yapılan iftar sonrasında TDV Kurucu üyeleri anılarak dualar edildi. Dua sonrası program, TDV tanıtım film gösterimi ve İl Müftümüzün hitaplarıyla devam etti.
Program, yurtta kalan öğrenciler arasında her sene "Geleneksel TDV Yurtları İyilik Şenlikleri" kapsamında düzenlenen farklı turnuvalarda dereceye giren öğrencilere verilen hediyelerle son buldu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri