Kütahya’da Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri Düzenlendi

Kütahya'da Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri Düzenlendi

gençlik hizmetleri eğitim semineri düzenlendi

19 Nisan 2024 - 18:00

Başkanlığımızca geleceğimizin teminatı gençlerimizin dini ve milli değerlerle yetişmeleri amacıyla gençlik  koordinatörleri,  manevi  danışman  ve  izci  liderleri  rehberliğinde  gerçekleştirlen  eğitsel,  sosyal,kültürel  ve  sportif  faaliyetler  vb.  gençlik  hizmetlerinin  etkinlik  ve  verimliliğini  artırmak amacıyla ilimiz ve ilçelerimizde Gençlik Koordinatörü, Manevi Danışman ve İzci Lideri olarak görev yapan personelimize yönelik "Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri" düzenlendi. Açılışını İl Müftümüz Dr. İrfan AÇIK'ın yaptığı seminer iki gün sürdü. Seminere katılan tüm görevlilerimize teşekkür ederiz.

ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu