Malatya’da Gençliğe Değer Projesi Personel Eğitimi

Malatya'da Gençliğe Değer Projesi Personel Eğitimi

gençliğe değer projesi personel eğitimi

20 Şubat 2019 - 18:06

İl Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından 18.02.2019 Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında Personel Eğitim Programı düzenlendi.

Eğitim programına Başkanlığımız Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa IRMAKLI, İl Müftü Yardımcılarımız İhsan Mesut AKBAŞ ve Fikriye ÖZKAN, Battalgazi İlçe Müftümüz Hüseyin ÖZDEMİR, Yeşilyurt İlçe Müftümüz Selami SAYIN, Gençlik Koordinatörlerimiz Feyza UÇAR ve Erkan KARTAL, Vaizlerimiz ve Din Görevlilerimiz katıldı.

Din Görevlilerimiz ve Kur’an Kursu Öğreticilerimizin katılımıyla iki oturum halinde gerçekleştirilen eğitim programı, Kernek Camii İmam-Hatibi Yusuf ÇELİK’in icra ettiği Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İl Müftü Yardımcımız İhsan Mesut AKBAŞ’ın yaptığı açış konuşmasının ardından Gençlik Koordinatörlerimiz Feyza UÇAR ve Erkan KARTAL tarafından Gençlik Koordinatörlüğümüzün ilimizde yaptığı faaliyetler ile ilgili bilgi aktarıldı.

Daha sonra kürsüye gelen Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa IRMAKLI ise katılımcılara “Gençlerle İletişim ve Gençliğe Ulaşma Stratejilerimiz” konulu sunum yaptı.

Programın ardından Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa IRMAKLI, Müftülüğümüz gençlik ekibi ile Necip Fazıl Kısakürek Diyanet Gençlik Merkezinde bir toplantı yaptı. Son olarak ise İnönü Üniversitesi yerleşkesinde çalışmalarını sürdüren Diyanet Gençlik Merkezini gezdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri