Malatya’da Il Müftümüz Veysel ışıldar Personelle Vedalaştı

Malatya'da Il Müftümüz Veysel ışıldar Personelle Vedalaştı

il müftümüz veysel ışıldar personelle vedalaştı

01 Aralık 2022 - 18:05

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Aksaray İl Müftülüğüne atanan İl Müftümüz Veysel Işıldar, personelle vedalaştı.

Veda programında açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Abdullah Bekiroğlu, İl Müftümüzle birlikte çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını, her konuda kendilerine bir rehber ve samimi bir dost olduğu için müteşekkir olduklarını, ilimize Diyanet Gençlik Merkezi, Camiler, Mescitler, 4-6 Yaş Kur’an Kursları, Hafızlık Kur’an Kursları gibi hizmetleri  kazandırdığından dolayı teşekkür etti.

Programda duygularını dile getiren İl Müftümüz Işıldar ise "Siz değerli personelimizle üç buçuk yıl birlikte uyum içinde çalıştık. Bu süre zarfında birçok projeye hep birlikte imza attık. Din hizmeti gibi ağır bir sorumluluğu birlikte yüklendik. Çalışma ve gayretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlere karşı  sehven de olsa bir kusurumuz olduysa haklarınızı helal etmenizi istiyorum, benden yana hakkım helal olsun" diyerek personelden helallik istedi.

Program İl Müftümüz Işıldar’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri