Malatya’da Sabah Namazı Buluşmasında şehitler Için Dua Edildi

Malatya'da Sabah Namazı Buluşmasında şehitler Için Dua Edildi

sabah namazı buluşmasında şehitler için dua edildi

03 Mart 2020 - 18:06

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, 27 Şubat’ta Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından yapılan menfur saldırıda şehit olan askerlerimiz ile saldırıyı müteakip başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için 01.03.2020 Pazar günü, Turgut Özal Camisinde düzenlenen sabah namazı buluşması ve dua programına katıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA ) Malatya İl Temsilciliği öncülüğünde gerçekleştirilen programa TÜGVA İl Temsilcisi Mesut DEMİR, Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin SÖYLEMEZ, YediHilal Şube Başkanı Behçet BAKIR,  TÜGVA Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

Vatandaşlarımızı sabah namazında Mehmetçiğe dua etmeye davet eden İl Müftümüz IŞILDAR, “Devletimizin bekası, milletimizin huzuru için, mazlumlara umut, zalimlere korku veren kahraman Mehmetçiğimizin başlattığı Bahar Kalkanı Harekâtı’nın Yüce Allah’ın, nusreti ve kudretiyle zaferle sonuçlanması için harekat sonuçlanıncaya kadar, tüm camilerimizde sabah namazında Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir. Tüm Malatyalıları sabah namazında camilerimize duaya bekliyoruz” çağrısında bulundu.

Şehitlerimiz, gazilerimiz ve görev başındaki tüm güvenlik güçlerimiz için sabah namaz öncesi dua edildi.

Namaz sonrası ise katılımcılara çorba ikramında bulunulmasıyla program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret