Manisa Il Müftülüğü Gençlik çalıştayı Gerçekleştirdi.

Manisa Il Müftülüğü Gençlik çalıştayı Gerçekleştirdi.

manisa il müftülüğü gençlik çalıştayı gerçekleştirdi.

17 Ağustos 2020 - 18:10

17 İlçe Gençlik Koordinatörü ve Manevi Rehberlerin katıldığı gençlik çalıştayı Salihli Ziraat Odası konferans salonunda dört oturumda tamamlandı.

Salihli İlçe Müftüsü Adem KARAKELEBEK' in selamlama konuşması yaptığı çalıştay, Manisa İl Müftü yardımcısı Sevinç TEPEKAYA nın açılış konuşmasıyla başladı.

Açılış konuşmasının ardından Manisa İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK  "DİB Gençlik Çalışmaları" konulu bir seminer verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ömer AYDIN "Gençlikle iletişim" konulu semineri ile ilk oturum tamamlandı.

Konya Selçuk İhtisas Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Eşref GÖRGÜLÜ İkinci oturumun ilk  sunumunda " İslam ve Gençlik" semineri ile çalıştaya katılan katılımcılara  hitap etti. Tecrübe paylaşımı ile devam eden çalıştaya Bursa Diyanet Gençlik ekibi gerçekleştirdikleri projeler konusunda bilgiler verdi.

İlk günün son oturumunda İl Müftülüğü PDR öğretmeni Derya Gül KIRCA "Ergen Piskolojisi Ergen Gençlere Yaklaşım" üzerine bir sunum yaptı.

Çalıştayın ikinci gününde üçüncü  oturum İl Müftü yardımcısı Ramazan ARBA' nın açılış konuşmasının ardından , İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Kordinatörü Osman GÜRESER' İn " Proje Döngü Yönetimi" konulu sunumu ile devam etti. İl Müftülüğü Şube müdürü Fikret YILDIZ moderatörlüğünde gerçekleştirilen atölye çalışmaları ile yapılan ve yapılacak projeler değerlendirildi.

Dördüncü oturumun ilk sunumunda beden eğitimi öğretmeni ve izci lideri Ayşegül Sevil in sunduğu  geleneksel çocuk oyunları ile eylenceli anlar yaşayan Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Rehberler, İl Müftü yardımcısı Sevinç TEPEKAYA nın yönettiği son oturum ile 2020-2021 Gençlik Faaliyet takvimini oluşturuldu

Oturumlardan sonra çalıştayın verimli geçtiğine değinen katılımcılar, çalıştayın Türkiye’deki diğer Gençlik Koordinatörlüklerine de emsal teşkil edecek muazzam bir çalıştay olduğunu ve ev sahipliğini yapan Salihli İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Kordinatörü Mehmet DEMİRTAŞ ve ekibine teşekkür ederek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...