Muğla’da Gurbetçi Aileden Etkilendi Müslüman Oldu

Muğla'da Gurbetçi Aileden Etkilendi Müslüman Oldu

gurbetçi aileden etkilendi müslüman oldu

29 Ağustos 2022 - 18:25

Gurbetçi aileden etkilendi İslam’ı seçti.

Fransa’da yaşayan Salih Gaziarifoğlu ve ailesinden etkilenerek müslüman olmaya karar veren ve Dalaman İlçe Müftülüğüne başvuran Fransa vatandaşı Allan Frederic Sabin Bourgain Dalaman İlçe Müftülüğünde düzenlenen ihtida merasiminde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasimde konuşan Şube Müdürü Yakup Akkoyun İslam dini hakkında bilgiler vererek Müslümanlığı seçen Allan için, İslam dinini en güzel şekilde yaşaması temennisinde bulundu.

Müslüman olduktan sonra İsa Davut ismini alan Allan’ı tebrik eden Şube Müdürü Akkoyun, İsa Davut’a Kur’an-ı Kerim ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Duygulu anların yaşandığı program yapılan dua ile son buldu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...