Nevşehir’de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla...

Nevşehir'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla öğrencilerden Müftü öztürk'e Ziyaret

camiler ve din görevlileri haftası dolayısıyla öğrencilerden müftü öztürk'e ziyaret

02 Ekim 2019 - 18:36

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısıyla İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Veli Sağır, Meslek dersleri öğretmenleri M. Akif Çelik ve Vildan Gençtürk ile bir grup öğrencinin katıldığı ziyarette, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk’e çiçek takdim edildi.

Okul Müdürü Veli Sağır, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle tüm din görevlilerini temsilen İl Müftüsünü ziyaret ettiklerini söyledi.

İl Müftüsü Öztürk, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra mesleki dersler öğretmeni Vildan Gençtürk rehberliğinde öğrencilerin hazırlamış olduğu mesleki tatbikat dergisinde yayınlanmak üzere bir röportaj gerçekleştirdiler.

Ziyaretleri dolayısıyla Okul Müdürü Veli Sağır’a ve öğrencilere teşekkür eden İl Müftüsü Öztürk, Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yılki temasının anlatıldığı ‘Cami ve Hayat’ adlı kitabı hediye etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri