Nevşehir’de Il Müftüsü Kazım Güzel, Gülşehir Ilçe...

Nevşehir'de Il Müftüsü Kazım Güzel, Gülşehir Ilçe Müftülüğü Personel Toplantısına Katıldı..

il müftüsü kazım güzel, gülşehir ilçe müftülüğü personel toplantısına katıldı..

13 Şubat 2024 - 18:35

İl Müftüleri İstişare toplantısında alınan kararların personele tebliğ edilmesi, Din Hizmetlerinin zamanın ruhuna uygun olarak güncellenmesi, personelin moral ve motivasyonunun artırılması ve aidiyet bilincinin sağlanması, Yaklaşan Ramazan Ayı hazırlıkları kapsamında ilçe müftülüklerince planlanan faaliyetlerin görüşülmesi, İlçe müftülüklerinin personel, idari, mali, eğitim ve din hizmetlerine dair hazırlayacağı brifinglerin görüşülmesi ve gençlik faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla, İlçe Müftülükleri Personel Toplantısı ziyaretleri kapsamında İl Müftüsü Kazım Güzel, Gülşehir İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Programına İlçe müftülüğünü ziyaret ederek başlayan İl Müftüsü Güzel, Daha önce Hatay Dörtyol İlçe Müftüsü iken Gülşehir İlçe Müftüsü olarak atanan Bilal Kadı’ya hayırlı olsun diyerek,   yeni görev yerinde başarılar diledi.

Daha sonra Gülşehir İlçe Müftülüğü 2024 yılı Şubat ayı personel toplantısına katıldı. Gülşehir Merkez Kurşunlu Caminde yapılan toplantıya İl Müftüsü Kazım Güzel,  Gülşehir İlçe Müftüsü Bilal Kadı ve Müftülük personeli ile Gülşehir İlçe Müftülüğüne bağlı İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri