Konya’da Ilçe Müftüleri Toplantısı Seyrantepe Kur’an...

Konya'da Ilçe Müftüleri Toplantısı Seyrantepe Kur’an Kursu’nda Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı seyrantepe kur’an kursu’nda yapıldı

13 Şubat 2024 - 17:55

İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla Meram İlçe Müftülüğü’ne bağlı Seyrantepe Kur’an Kursu’nun ev sahipliğinde İlçe Müftüleri Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar, il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı.

Toplantıda, Başkanlığımız tarafından gelen talimatlar görüşülerek, müftülüklerce gerçekleştirilen çalışmalar ve yaklaşan Ramazan Ayı hazırlıkları kapsamında ilçe müftülüklerince planlanan faaliyetler hakkında istişareler yapıldı. Toplantı görüş, öneri ve taleplerin alınmasıyla sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri