Konya’da Yuvalar Kuruyoruz Projesi Kapsamında 14 çiftin çeyiz Ve...

Konya'da Yuvalar Kuruyoruz Projesi Kapsamında 14 çiftin çeyiz Ve Evlilik Yardımı Yapıldı

yuvalar kuruyoruz projesi kapsamında 14 çiftin çeyiz ve evlilik yardımı yapıldı

01 Mart 2024 - 17:54

“Yuvalar Kuruyoruz" projesi kapsamında dokuzuncusu gerçekleşen nişanlı ve yeni evlenen çiftlere çeyiz ve evlilik yardımı programı düzenlendi.

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi ile Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı işbirliğiyle, Konya ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi nişanlı ve yeni evlenen 14 çift için çeyiz ve evlilik yardımı programı düzenlendi.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir selamlama konuşması yaptı. Özdemir, 29 yıldır bu hizmeti yapmanın gayreti ve mutluluğunu yaşadığını dile getirerek nişanlı ve yeni evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Selamlama konuşmasını TDV Konya Şubesi Başkanı ve Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge yaptı. Öge, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yuva kurmalarına yardımcı olmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade ederek böyle bir programı icra etmekten ve programın ev sahipliğini yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Nişanlı ve yeni evlenen çiftlere mutluluklar diledi.

Program nişanlı ve yeni evlenen çiftlere çeşitli hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri