Aydin’da Kocakesik Camii Dualarla Açıldı

Aydin'da Kocakesik Camii Dualarla Açıldı

kocakesik camii dualarla açıldı

01 Mart 2024 - 17:59

Aydın Nazilli İlçesinde yapımı tamamlanan Kocakesik Mahalle Camii dualarla ibadete açıldı.

Aydınlı hayırseverler ve cami derneği tarafından yapımı tamamlanan Kocakesik Mahalle Camii için açılış töreni düzenlendi.

Törene Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, Nazilli İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldı.

Açılışta konuşan İl Müftüsü Hasan Güneş, "Müminlerin beş vakit bir araya geldiği, bir şehrin huzuruna vesile olan, Beytullah’ın bir şubesi olan ve açılışını yaptığımız Kocakesik Camimizi Aydın’ımıza hayırlı olsun. Rabbimiz Kur’an-ı Kerimde ‘Allah’ın mescidlerini ancak Allah’a ve âhiret gününe inanan, namazını kılan, zekâtını veren ve yalnız Allah’tan korkup çekinen kimseler imar edebilirler. İşte bunların doğru yolu bulanlardan olmaları umulur.’ buyuruyor.

Rabbimizin övgüsüne mazhar olmak için bu güzel eseri şehrimize kazandıran hayırseverlerimize ve camimizin imârı ve inşâsında emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Camimizin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Protokol konuşmaları sonrası Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçi'nin yaptığı duanın ardından caminin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış sonrası gelen vatandaşlara keşkek ikramında bulunuldu.

Vekil sınav İlanı Başvuru Dilekçesi vekil

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri