Dib Yardımcısı Burhan Işliyen Aydınlı Iş Insanları Ile Bir...

Dib Yardımcısı Burhan Işliyen Aydınlı Iş Insanları Ile Bir Araya Geldi.

dib yardımcısı burhan işliyen aydınlı iş insanları ile bir araya geldi.

24 Şubat 2024 - 18:00

Aydın İl Müftülüğünün düzenlediği programlara katılmak üzere Aydın'a gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen Aydınlı iş insanlarına Diyanet İşleri Başkanlığının Türkiye ve yurtdışındaki çalışmalarını anlattı.

DSİ yerleşkesinde gerçekleştirilen toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü Hasan Güneş, Aydınlı iş insanlarına il müftülüğünün merkez ve ilçelerde yürüttüğü projeler hakkında bilgiler aktardı.

Müftü Güneş, ''Çocuklarımızın ve geleceğimizin mimarı gençlerimizin milli ve manevi değerler ile büyümeleri hep birlikte el ele verip çalışmalıyız. Bu kapsamda il müftülüğümüzün yanında Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu'' inşaatımızı başlattık. Sizlerin destekleri ile inşallah en kısa sürede tamamlayacağız. katılımlarınız için teşekkür ediyorum'' dedi.

İl Müftüsü Güneş'in açış konuşmasının ardından iş insanlarına hitap eden DİB Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, ''Rabbimize hamdolsun, necip milletimiz ve sizler gibi hayırseverlerin destekleri ve yardımları ile gerek yurt içi gerekse yurt dışında bir çok hayri hizmeti gerçekleştiriyoruz. Allah hepinizden razı olsun. kazancınızı bereketli eylesin'' dedi.

Aydınlı iş insanları ile sohbet eden İşliyen, toplantıyı tertip eden İl Müftüsü Hasan Güneş'e ve katılımcılara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri