Aydin’da Başkan Yardımcısı Işliyen: ‘’iyiliklerinizle...

Aydin'da Başkan Yardımcısı Işliyen: ‘’iyiliklerinizle Mazlumların Yüzünü Güldürüyoruz"

başkan yardımcısı işliyen: ‘’iyiliklerinizle mazlumların yüzünü güldürüyoruz"

27 Şubat 2024 - 18:00

 Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Aydın İl Müftülüğünün düzenlediği programlara katıldı. 

‘’2024 Zekât İyilik Buluşmalar’’  dolayısıyla Aydın’da bulunan Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İşliyen, birçok programa katıldı.

 Aydın programına, İl Müftüsü Hasan Güneş ve il müftü yardımcıları toplantısı ile başlayan Başkan Yardımcısı İşliyen, ardından Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak İl Müftüsü Güneş’ten bilgi aldı.

Aydın Valisi Yakup Canbolat ile görüşen Başkan Yardımcısı İşliyen,  Vali Canbolat’a Diyanet İşleri Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Buradaki ziyaretinin ardından Bey Camii’nde Cuma vaazı gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti.

 

Yoğun geçen Aydın programında iş İnsanları, zekât koordinatörleri ve ilçe müftüleri ile de toplantılar gerçekleştiren İşliyen, son olarak İl Müftülüğü Konferans Salonunda din görevlileriyle bir araya geldi. Konferansta birçok konuya temas eden Başkan Yardımcısı İşliyen,  Bu dünyada Yaptığımız iyilik ve güzellikler ile anılacağız. Rabbimizin hoşnut olacağı işler yapıp vatanımıza milletimize ve insanlığa faydalı bireyler olmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Sizlerin ve hayırsever kardeşlerimizin destekleri ile binlerce kardeşimize ulaşıyor, onların yüzlerini güldürüyoruz. Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız mazlum coğrafyalara iyiliksever kardeşlerimizin emanetlerini ulaştırıyor. Allah’a hamdolsun onların yüzlerinde ki gülümseme ve memleketimiz için ettikleri dualar bizleri hem duygulandırıyor hem de daha çok çalışmaya teşvik ediyor. İfadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, programların yapılmasında emeği geçen başta İl Müftüsü Hasan Güneş olmak üzere bütün personele ve katılımcılara teşekkür etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri