Konya’dan Ramazan Ayı öncesi Yardım Tırı Dualarla Hatay’a...

Konya’dan Ramazan Ayı öncesi Yardım Tırı Dualarla Hatay’a Uğurlandı

konya’dan ramazan ayı öncesi yardım tırı dualarla hatay’a uğurlandı

27 Şubat 2024 - 17:55

Konya’dan TDV Gönüllüsü Gençlerin yardımlarıyla paketlenen 1500 adet Ramazan ayı gıda kolisi ve 3 ton un, Hataylı depremzede kardeşlerimize ulaştırılmak üzere dualarla uğurlandı.

Konya İl Müftülüğü, TDV Konya Şubesi ve TDV Konya Şubesi Kadın Kolları’nın organizesinde Hatay’daki depremzede kardeşlerimize destek olmak amacıyla, hayırseverlerin yardımlarıyla hazırlanan yardım tırı Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Başvaiz Mehmet Erşahin, Uzman Vaiz Ümmü Taş, TDV Konya Şubesi Yöneticisi Uzman Yardımcısı Mümtaz Nuzumlalı, TDV gönüllüsü gençler, görevli ve gönüllülerinin katılımıyla dualarla uğurlandı.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Rahmet ayı Ramazan'a ulaşmak için sayılı günlerin içerisindeyiz. İhtiyaç sahibi Hataylı depremzede kardeşlerimize gıda kolisi yardımıyla destek olmaya devam ediyoruz. Maddi ve manevi katkısı olan herkese teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Yardım faaliyetlerine katkı sağlayan bütün hayırseverlerimize ve gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri