Nevşehir’de Kur’an Kursu öğrencilerini Ziyaret

Nevşehir'de Kur’an Kursu öğrencilerini Ziyaret

kur’an kursu öğrencilerini ziyaret

14 Mart 2019 - 18:31

Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Nurcan Solak, Derinkuyu İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 4-6 yaş grubu öğrencilerin öğrenim gördükleri Ali ve Efek Kürkçü Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Derinkuyu ilçesinde bulunan Kur'an kursu ziyaretine İl Müftü Yardımcısı Nurcan Solak’a İlçe Müftüsü Selami Kurt beyin eşi eşlik etti.

Ziyarette Kur'an kursu yöneticisi Ayşe Güneş ve 4-6 yaş grubu öğreticisi Sümeyye Baran ile görüşerek istek ve sorunlarını dinleyen İl Müftü Yardımcısı Solak, derslere katılıp çocuklarla sohbet etti ve "Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için her zaman hizmette varız." dedi.

Sonrasında İlçe Müftülüğü Hizmet Binası Toplantı Salonunda Derinkuyu ilçesinde görev yapan Kur’an kursu öğreticileri ile bir araya gelen Solak, onlarla bir süre sohbet etti ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip memnuniyetini bildirdi.

Ziyaretler, Acıgöl İlçe Müftülüğüne bağlı Şeyhu’l-Kurra İbrahim Tanrıkulu Kız Kur’an Kursu’nda öğrenim gören hafızlık öğrencilerine yönelik olarak üç ayların fazileti ve Regâib gecesinin önemine dair keyifli bir sohbetli bir sohbetle son buldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret