Ordu’da Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Bölge Finali

Ordu'da Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Bölge Finali

etkili hutbe sunumu yarışması bölge finali

03 Ağustos 2021 - 18:45

Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Bölge Finali

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Altınordu Akyazı Uhud Camii'nde "Etkili Hutbe Sunumu " yarışması Bölfe finali gerçekleştirildi.

Pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen programda Çorum İl Müftülüğü personeli Abdullah Yalçın 1. olmuş olup, İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek tarafından ödüllendirilmiştir. Ordu İl Müftülüğümüz personeli Muhammed Kılıç yarışmada 2. olarak Edebiyat Öğretmeni Salih Çalış Haki tarafından ödüllendirilmiştir. Amasya İl Müftülüğü personeli Fatih Mehmet Degirmenci 3. olarak ODÜ Egitim Gorevlisi Yağızhan Genç tarafından ödüllendirilmiştir. Diğer katılımcılara ise Ordu Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Dinlek, İl Müftü Yardımcısı Cemal UZUN ve Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez tarafından ödüllendirilmiştir.

Yarışmaya katılan tüm hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri