Ordu Müftülüğü Müftüler Toplantısı Fatsa’da Yapıldı

müftüler toplantısı fatsa’da yapıldı

28 Ekim 2018 - 02:17

İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ün başkanlığında Fatsa’da yapıldı.

15-18 Ekim tarihlerinde Ankara’da Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın başkanlığında 81 il Müftüsünün katılımı ile gerçekleştirilen İl Müftüleri toplantısının ardından İlçe Müftüleri toplantı için Fatsa Müftülüğünde bir araya geldi.

18 İlçe Müftüsü ve İl Müftü yardımcılarının hazır bulunduğu toplantıda İl Müftüsü Öztürk, katıldığı İl Müftüleri toplantısında alınan kararlar hakkında Müftüleri bilgilendirdi. Toplantıda ayrıca yaklaşmakta olan Mevlid-i Nebi haftasında gerçekleştirilecek çalışmalarda gözden geçirildi.

Toplantıya 2018-2019 umre organizasyonunda din görevlisi ve bayan irşat görevlisi olarak görevlendirilecek personelin seçimi için ilimizde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Hizmetleri Daire Başkanı Remzi Bircan da katılarak Diyanet tarafından yürütülen Hac hizmetleri hakkında Müftüler ile istişarelerde bulundu.

Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı