Ordu Müftülüğü Sosyal Medyada Fark Ettiriyor.

Ordu Müftülüğü Sosyal Medyada Fark Ettiriyor.

ordu müftülüğü sosyal medyada fark ettiriyor.

02 Şubat 2021 - 18:45

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, Kur'an ve sünnet eksenli sahih dinî bilgi çerçevesinde insanlarımıza doğru kaynağından bilgi verme, ailenin korunması ve güçlendirilmesi konularında çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

2020 yılında küresel boyutta yaşanılan salgın sürecinde, insanların evde kalma süresinin uzaması nedeniyle Televizyon, radyo ve sosyal medya mecralarında halkımıza doğru bilgiyi sahih ve kaynağından ulaştırmak için İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek bir çalışma başlattı.

Müftü Çiçek ilimizde bulunan ve uydu üzerinden yayın yapan Altaş tv ve tv 52 de her hafta farklı gün ve saatlerde hazırladığı proğramlarla İl Müftü Yardımcıları, Vaizler, emekli dingörevlileri ve alanında uzman görevliler ile ekranlar aracılığı ile buluşarak irşat faliyetlerine ara vermiyor.

Müftü Çiçek ayrıca müftülüklerimizin yapılan faliyetlerini İl Müftülüğümüzün sosyal medya hesapları üzerinden erişime açarak halkımızın istifadesine sundu.

Bu bağlamda, İl Müftümüz bu dönemin sağlıkla atlatılması için çok yakında tüm Ordulu kardeşlerimize müftülüğümüzün ana binasında hizmete alacağı bir ortamı hazır ederek büyük bir sürprize’ de imza atacak.

Söz konusu televizyon programları ile ilgili bazı görselleri sizlerle paylaşmak isteriz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...