Çorum’da Vefa Spor Kulübünden Il Müftümüze Hayırlı Olsun...

Çorum'da Vefa Spor Kulübünden Il Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

vefa spor kulübünden il müftümüze hayırlı olsun ziyareti

23 Eylül 2019 - 18:02 - Güncelleme: 23 Eylül 2019 - 18:04

Çorum Vefa Spor Kulübü İl Müftümüz Muharrem Biçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müftülük makamında gerçekleşen ziyarete Vefa Spor Kulübü Antrenörü Ferhat Arıcı, İl Vaizi Kemal Demirden, futbol öğrencileri ve veliler katıldı.

Ziyarette Antrenör Ferhat Arıcı, İl Müftümüze yeni görevinden dolayı temennilerini iletirken aynı zamanda kulüple ilgili isteklerini de dile getirdi. Antrenör Arıcı, müftülükten öğrenciler için Kur’an-ı Kerim ve Siyer dersleri alabilmeleri için Din Görevlisi talep etti. Ayrıca spor kulübünde kütüphane ortamı kurulabilmesi için kitap istedi.

İl Müftümüz Muharrem Biçer, ziyaret için memnuniyetini dile getirerek Vefa Spor Kulübüne Müftülüğümüz tarafından her türlü maddi ve manevi destek verileceğini söyledi. Müftü Biçer, futbol kulübündeki genç sporcularla yakından ilgilenerek içlerinden bir öğrenciyi temsilen müftülük makamına davet ederek koltuğunu bir süreliğine teslim etti.

Vefa Spor Kulübü Antrenörü Ferhat Arıcı, ziyaretteki ilgi ve alakalarından dolayı İl Müftümüze teşekkür ederek kendisine Vefa Spor Kulübü adına isminin de yazılı olduğu bir forma hediye etti. Ziyaret sonunda öğrencilere kitap hediyeleri verildi.

.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri