Poçanoğlu Konya Eğitime Destek Platformu Başkanı Ve Il Milli...

Poçanoğlu Konya Eğitime Destek Platformu Başkanı Ve Il Milli Eğitim Müdürü Ile Görüştü

poçanoğlu konya eğitime destek platformu başkanı ve il milli eğitim müdürü ile görüştü

12 Ocak 2021 - 17:55

 

Eğitime Destek Platformu Başkanı Adem Ceylan, seçmeli din eğitimi derslerinin tercih sürecinin başlaması münasebetiyle Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nu makamında  ziyaret etti.

Başkan Ceylan, örgün eğitim sistemi içerisinde ortaokul ve lise öğrencilerine seçmeli olarak sunulan Kur-an’ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı, Temel Dini Bilgiler dersleri ve tercihi konusunda İl Müftüsü Poçanoğlu ile bilgi alışverişinde bulundu.

Yapılan istişarenin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Poçanoğlu, İl Müftülüğü olarak derslerin etkin bir şekilde tercih edilmesini desteklediklerini belirtti.

Öte yandan İl Müftüsü Poçanoğlu, gün içerisinde İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaret ederek seçmeli din dersleri konusunda istişarelerde bulundu.

Karşılıklı bilgi alışverişinin ardından yapılan çalışmaların destekçisi olduklarını ifade eden Poçanoğlu, çalışmalardan dolayı Büyük’e teşekkür etti.

04 Ocak Pazartesi günü başlayan seçmeli din eğitimi derslerinin tercihi 22 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek. Bu süre zarfında derslerle ilgili tercihler yapılabilecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...