Rize’de Ilçe Müftüleri Toplantısı Ardeşen’de Yapıldı

Rize'de Ilçe Müftüleri Toplantısı Ardeşen'de Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı ardeşen'de yapıldı

11 Ekim 2019 - 18:56

Din hizmetlerinde ilimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, bu ay da Ardeşen ilçemizde yapıldı.

10.10.2019 Perşembe günü İl Müftü Vekilimiz Naci Çakmakçı’nın başkanlığında Ardeşen İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Müftü Yardımcımız Abdullah Köseoğlu ve 11 İlçe Müftümüz katıldı.

Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında kahraman Mehmet’ciğimizin muzafferiyeti için okunan Fetih Suresi ve dua ile başlayan toplantıda İlçe Müftülüklerinin sorunları ele alındı.

Gündem maddesi olarak ise geride bıraktığımız Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda yapılan etkinlikler değerlendirilirken 2019-2020 Umre çalışmaları, Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığının “İstişare Toplantısı” konulu programı, Türk Kızılay Rize Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyası ile ilgili konular görüşüldü.

Ardeşen İlçe Müftüsü Mehmet Genç, ev sahibi olarak meslektaşlarını ağırlamakatan duyduğu memnuniyeti ifade etmesinin ardından İlçe Müftülerinin dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri