Sakarya’de Il Göç Koordinatörleri Toplantısı Yapıldı

Sakarya'de Il Göç Koordinatörleri Toplantısı Yapıldı

il göç koordinatörleri toplantısı yapıldı

05 Nisan 2022 - 19:00

İl Göç Koordinatörleri Toplantısı yapıldı

Sakarya İl Müftülüğü tarafından İl Müftülüğü Konferans Salonunda İl Göç Koordinatörleri Toplantısı yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Caner AKDEMİR’in yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda İlimizde ikamet eden göçmenlere yönelik yürütülen hizmetlerin planlama ve koordinasyonu bağlamında değerlendirme ve istişareler yapıldı.

Toplantıya iştirak eden İl Göç İdaresi Müdürü Hülya KORKUT’ da göçmenler ve sorunları hakkında bilgiler verdi.

Göç Koordinatörleri toplantısına İl ve İlçe Müftülüklerimizde görevli Göç Koordinatörleri katıldılar.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...