Sakarya Il Müftülüğü Tarafından “aile Okulu Eğitim...

Sakarya Il Müftülüğü Tarafından “aile Okulu Eğitim Programı” Düzenlendi

sakarya il müftülüğü tarafından “aile okulu eğitim programı” düzenlendi

17 Ocak 2020 - 19:02

Sakarya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “Aile Olmak Aile Kalmak” projesi  kapsamında Ofis Sanat merkezi salonunda, kadınlara yönelik “Aile Okulu Eğitim Programı” düzenlendi.

15-16 Ocak Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilen ve İl Müftü Yardımcısı Faruk Güneş’in açılış konuşması ile başlayan  “Aile Okulu Eğitim Programı” dört oturumdan oluştu. Birinci oturumda İl Vaizi ve proje koordinatörü Ferda Yıldırım “Ailede Yaşam Becerileri”, İkinci oturumda, SAÜ İlahiyat Fak. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner Duman “Gençlerle İletişim Sanatı”, Üçüncü oturumda Psikolog Gülnur ER “Çocuk Yetiştirmede Pozitif Eğitim” ve dördüncü oturumda İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza CİHAN “Aile ve Medya” konularında seminer verdiler.

İlginin yoğun olduğu programın sonunda dört oturuma da iştirak edenlere katılım belgesi verildi. Belgelerini İl Müftü Yardımcıları Faruk Güneş, Mehmet Şahin ve Dr. Ravza Cihan ve İl Vaizi Ferda Yıldırım’ın elinden alan katılımcılar programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek tekrarını talep ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...