Sakarya Müftülüğü Türk Tasavvuf Müziği Konseri Düzenledi

sakarya müftülüğü türk tasavvuf müziği konseri düzenledi

04 Ağustos 2018 - 19:20

03.08.2018 Sakarya Müftülüğü Türk Tasavvuf Müziği konseri düzenledi

Sakarya İl Müftülüğü tarafından bir yıl boyunca gençlik çalışmalarına destek veren gençlik koordinatörlüğü ekibine yönelik Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvuf Musikisi Korosunun icra ettiği bir konser programı düzenledi.

31 Mart Salı günü, Orhan Gazi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program Yeni Camii Müezzin Kayyımı İsmail Samastı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda Sakarya İl Müftü Vekili Necdet Arman açılış ve selamlama konuşması yaparak gençliğin önemine değindi ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Program İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer’in konuşmasıyla devam etti. Sakarya İl Müftülüğü gençlik çalışmalarını koordine eden Sümer, kısaca Sakarya’da yürütülen gençlik hizmetlerine dair bazı değerlendirmelerde bulundu. İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer, yıl boyunca devam eden bu güzel hizmetlere katkı sağlayan tüm Diyanet personeline Sakarya İl Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü olarak böyle bir yılsonu programı düzenlemek suretiyle teşekkür etmek istediklerini belirtti. Bu sene yapılan gençlik çalışmalarına, gelecek yıl daha kapsamlı bir şekilde, azimle devam edileceğini umduğunu söyledi. Ülke genelinde yapılan gençlik çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel Hizmetler Daire Başkanlığına şükranlarını ifade etti. Ayrıca verecekleri musiki ziyafetinden ötürü Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvuf Musikisi Koro Şefi Ali Osman Alaca beye ve koro arkadaşlarına teşekkür etti.

Protokol konuşmalarının ardından Şef Ali Osman Alaca yönetimindeki Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvuf Musikisi Korosu Ses ve Saz sanatçıları sahne aldı ve dinleyenlere unutulmaz bir musiki ziyafeti sundu. Katılımcılar programdan dolayı son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret