Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır Aile Ve Sosyal Hizmetler...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır Aile Ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğü'nün Koordinasyonunda "engelliler Haftası" Sergisinin Açılış Törenine Katıldı.

il müftümüz seyfullah çakır aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğü'nün koordinasyonunda "engelliler haftası" sergisinin açılış törenine katıldı.

11 Mayıs 2023 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı İdris Akdin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Necmettin Aygün ve İl Müdür Yardımcısı Yüksel Kıyak ile birlikte,  #EngellilerHaftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda Bulvar AVM önünde açılan Engelliler Haftası Sergisi’nin açılış törenine katılarak stantları ziyaret etti.
Engelliler Haftası Sergisi'de İl Müftülüğümüz de standıyla yer aldı. Stantta Diyanet İşleri Başkanlığımızın engel gruplarına göre hazırladığı yayınlar tanıtılırken engelli koordinatörlüğümüzün faaliyetleri hakkında bilgi verildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı Yozgatlı Hemşehrimiz Tümgeneral Sayın Murat Bulut Paşa’nın Kayınbabası Ali Bulut Yozgat’ta Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı...
Diyarbakir'da Diyanet Işleri Başkanlığı Koordinesinde "mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" ülke Genelinde çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor.
Diyarbakir'da Diyanet Işleri Başkanlığı Koordinesinde...