Yozgat’de Ulu çınarlar Ziyaret Edildi

Yozgat'de Ulu çınarlar Ziyaret Edildi

ulu çınarlar ziyaret edildi

12 Mayıs 2023 - 02:10

"10-16 Mayıs Engelliler Haftası" münasebetiyle İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sayın Dr. Elif Arslan ile birlikte Yozgat Valiliği Alparslan Türkeş Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirdi.
    Fatma Temel Turhan Ortaokulu Değerler Kulübü öğrencilerinin de katıldığı ziyarette çocuklar, huzur evinde kalan yaşlılara kitap hediye ederek hayır dualarını aldı.
     Ziyarette Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sayın Dr. Elif Arslan ve İl Müftümüz Sayın Ali Gülden huzur evi sakinleri ile yakından ilgilenerek ayrı ayrı sohbet etti. Ziyarete din hizmetleri şube müdürü sayın Yusuf Özel’de eşlik etti.
     Huzurevi Müdürü Sayın Fahrettin Arslan ziyaretleri sebebiyle İl Müftümüz Sayın Ali Gülden ve Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sayın Dr. Elif Arslan'a teşekkür etti.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor