Samsun’da Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır, Tekkeköy Ilçemiz...

Samsun'da Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır, Tekkeköy Ilçemiz Konutlar Camii'nde Beraat Gecesi özel Programına Katılarak Vaaz Ve Duada Bulundu.

il müftümüz sn. seyfullah çakır, tekkeköy ilçemiz konutlar camii'nde beraat gecesi özel programına katılarak vaaz ve duada bulundu.

26 Şubat 2024 - 19:05

İl Müftümüz Sn. Seyfullah Çakır, Tekkeköy ilçemiz Konutlar Camii'nde Beraat Gecesi Özel Programına katılarak vaaz ve duada bulundu. İl Müftümüz vaazında Beraat gecesinin öneminden bahsederek müslümanların birlik beraberlik, kardeşlik ve dayanışmasına vurgu yaptı. Vatanımız ve milletimiz için niyazda bulunduğu duasında Filistin'de, Gazze’de, Doğu Türkistan da ve tüm dünyada zulüm altında olan kardeşlerimiz başta olmak üzere müslümanlar için duada bulundu.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi