Samsun Il Müftülüğü Personel şube Müdürlüğü Görevini...

Samsun Il Müftülüğü Personel şube Müdürlüğü Görevini Yürüten Huzeyfe çağlar' A, çorum Il Müftülüğüne Naklen Atanması Nedeni Ile Il Müftülügümüz Ev Sahipliğinde Veda Programı Düzenlendi.

samsun il müftülüğü personel şube müdürlüğü görevini yürüten huzeyfe çağlar' a, çorum il müftülüğüne naklen atanması nedeni ile il müftülügümüz ev sahipliğinde veda programı düzenlendi.

08 Ocak 2024 - 19:05

Samsun İl Müftülüğü Personel Şube Müdürlüğü görevini yürüten Huzeyfe Çağlar' a, Çorum İl Müftülüğüne naklen atanması nedeni ile İl Müftülügümüz ev sahipliğinde veda programı düzenlendi.

Programa İl Müftümüz Seyfullah Çakır, İl Müftü Yardımcılarımız ve daire personeli katıldı. Program sonunda İl Müftümüz kendilerine plaket takdim etti.

Hüzeyfe Çağlar bey'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde de başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin