Samsun’da Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzün...

Samsun'da Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzün Katkılarıyla 17 Ilçemizde Görev Yapan Gençlik Koordinatörleri, Kyk Ve Gençlik Merkezleri Manevi Rehberleri Ile Izci Liderlerine Yönelik Eğitim Semineri Düzenlendi.

il müftülüğü gençlik koordinatörlüğümüzün katkılarıyla 17 ilçemizde görev yapan gençlik koordinatörleri, kyk ve gençlik merkezleri manevi rehberleri ile izci liderlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

02 Mayıs 2024 - 19:05

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzün katkılarıyla 17 ilçemizde görev yapan gençlik koordinatörleri, KYK ve Gençlik Merkezleri manevi rehberleri ile izci liderlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Seminer İl Müftümüz Seyfullah Çakır'ın açılış konuşmasıyla başladı. İl Müftümüzün gençlik alanında çalışan personelin, eğitimli ve bilinçli olmasının önemi vurguladığı konuşmanın ardından OMÜ İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Köylü "Gençlerle Etkili İletişim ve Liderlik Becerisi" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

10 oturum halinde 2 gün süren ve alanında uzman kişiler tarafından eğitimlerin tamamlandığı seminerde, “Yurt ve GSB Gençlik Merkezlerinde Manevi Danışmanlık, Diyanet Gençlik Merkezleri, Diyanet Gençlik Merkezlerinde Manevi Danışmanlık ve Rehberlik, Gençlerin Sık Sorduğu Sorular ve Güncel Meseleler, Dijital Medya Okuryazarlığı ve Gençlik Hizmetlerinde Sosyal Medya Etkisi, Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetlerinde Etkili sunum Teknikleri ile Gençlere Yönelik Hizmetlerde Oyun ve Drama” başlıkları anlatıldı.

Seminer katılımcıların değerlendirmeleri, istek ve temennileri ile son buldu.

#diyanet #gençlik #Samsun

Diyanet İşleri Başkanlığı

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Diyanet Haber


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Ali Fındık Hayatını Kaybetti
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet...