Samsun’da Il Müftülüğümüzde “2024 Yılı Camiler Ve Din...

Samsun'da Il Müftülüğümüzde “2024 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Etkinlikleri Kapsamında Erkek Din Görevlilerine Yönelik "hafızlık Ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları" Düzenlendi.

il müftülüğümüzde “2024 yılı camiler ve din görevlileri haftası" etkinlikleri kapsamında erkek din görevlilerine yönelik "hafızlık ve kur'an-ı kerim'i güzel okuma yarışmaları" düzenlendi.

09 Mayıs 2024 - 19:05

İl Müftülüğümüzde “2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında erkek din görevlilerine yönelik "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları" düzenlendi.

Komisyon üyelerinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda, yarışmanın birincileri Hafızlık kategorisinde Ondokuz Mayıs Dereköy Küba Cami İmam-Hatibi Kamuran Bek olurken, Kur'an-ı Kerim' i Güzel Okuma kategorisinde ise Bafra Aktekke Mahallesi İhsaniye Kur'an Kursu Öğreticisi Bülent Bahar oldu.

Dereceye giren yarışmacılara İl Müftümüz ve komisyon üyeleri tarafından ödülleri takdim edilirken İl Müftümüz dereceye giren yarışmacıları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Birinci olarak bölge finalinde ilimizi temsil edecek olan hocalarımıza başarılar dileriz.

#camilervedingörevlilerihaftası


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.