Sakarya Il Müftülüğü Tarafından Diyanet Işleri Başkanlığı...

Sakarya Il Müftülüğü Tarafından Diyanet Işleri Başkanlığı Umre Organizasyonuna Katkı Sağlayan Din Görevlilerine Teşekkür Programı

sakarya il müftülüğü tarafından diyanet işleri başkanlığı umre organizasyonuna katkı sağlayan din görevlilerine teşekkür programı

09 Mayıs 2024 - 19:00

Sakarya İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonuna katkı sağlayan Din Görevlilerine Teşekkür programı.
Sakarya İl Müftülüğü Hac-Umre Şube Müdürlüğü koordinesinde Umre ibadetini yerine getirmenin önemini her fırsatta vatandaşlarla paylaşan din görevlilerine yönelik motivasyon  toplantısı yapıldı.
İl Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen programa DIB umre programına katkı sağlayan din görevlileri katıldı. Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan programda
açış konuşması yapan İl Müftüsü Mehmet Aşık, DİB bünyesinde yapılan umre ve hac hizmetlerinin önemine değinerek vatandaşların hac ve umre ibadetlerinde mihmandarlık görevini başarıyla yerine getiren din görevlilerine teşekkür etti. Camilerde vatandaşların dini sorumluluklarını üstlenen Sakarya müftülük personeli din görevlilerinin hac ve umre ibadetinde vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde umre organizasyonunda yer almalarının önemine vurgu yaptı. Din görevlilerimizin özverili çalışması sonucu geçen yıllara oranla Başkanlığımız organizasyonu ile umreye gidenlerde artış olduğunu belirten müftü Aşık programa katılan tüm görevlilere teşekkür etti.
Program umreci toplayan personele teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.