Şarköy Müftülüğü’nden Anlamlı ziyaret

Şarköy Müftülüğü'nden Anlamlı ziyaret

Şarköy Müftülüğü tarafından, Engelliler Haftası nedeniyle Şarköy İlçe Vaizi Hasan Duran'ın rehberliğinde, Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen ve Şarköy Müftülüğü Engelli Koordinatörü Yasin Kurubaş’ın katılımıyla Özel Pınar Aynur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

06 Aralık 2019 - 21:08 - Güncelleme: 08 Aralık 2019 - 19:35

Ziyarette idarecilerle, öğretmen ve öğrencilerle sohbet edildi, sınıflar gezilerek öğrencilere meyve suyu ve kek ikram edildi.

Özel Pınar Aynur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Başak Özen yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini bildirerek, teşekkür dileklerini iletti.

Kaynak: Yaşar Özen

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..