Sinop’ta öğrenciler Stajlarını Tamamladı

Sinop'ta öğrenciler Stajlarını Tamamladı

öğrenciler stajlarını tamamladı

08 Ağustos 2023 - 00:05

Cumhurbaşkanlığının “Staj Seferberliği” projesi kapsamında Sinop İl Müftülüğünde staj yapan İlahiyat Fakültesi öğrencileri stajlarını tamamladı.

10 Temmuz 2023 Pazartesi günü staja başlayan  beş İlahiyat Fakültesi öğrencisi, Sinop İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Yusuf Sözen’in koordinatörlüğünde staja devam eden öğrenciler Diyanet İşleri Başkanlığının Kurumsal yapısını tanırken aynı zamanda Din hizmetleri ve eğitimi alanında yapılan çalışmalara yakinen tanıklık eden stajyer öğrenciler   İl ve ilçe Müftülüklerinde yapılan hizmetleri yerinde görme, alanda hizmet etme imkânı da buldular

04 Ağustos Cuma günü stajlarını tamamlayana öğrenciler  Sinop İl müftüsü Mustafa Düzgüney’i ziyaret ettiler. Staj çalışmaları hakkında bilgi alan İl Müftüsü Düzgüney “Öğrencilerimizi okullarını başarılı bir şekilde tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında hizmet üretmeye bekliyoruz. Çalışma hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum’’ dedi. İl Müftüsü Düzgüney öğrencilere kitap hediye etti.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi