Sivas’ta Il Müftüsü Altunkaya, Personelle Tanıştı

Sivas'ta Il Müftüsü Altunkaya, Personelle Tanıştı

il müftüsü altunkaya, personelle tanıştı

16 Aralık 2022 - 00:10

İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, İl Müftülüğünce her ay yapılan aylık personel toplantısına katılarak personelle tanıştı.

Sivas İl Müftülüğüne atanmasından sonra ilk personel toplantısını gerçekleştiren İl Müftüsü Altunkaya, toplantıda merkez ve köylerinde görev yapan din görevlilerine hitap etti.

İl Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Altunkaya, “Anadolu'nun kadim bir şehri olan Sivas’a hizmet etme şerefini bahşeden Allah’a hamdolsun. Sizlerin de gayret ve çalışmasıyla ilimizdeki din hizmetini en iyi şekilde yerine getireceğiz. Yapacağınız hizmet ve çalışmalarda sizlere başarılar diliyorum. Yüce Mevlam, bizlere layık görülen bu görevde bizleri muvaffak etsin” dedi.

Toplantıının devamında Sivas Devlet Hastanesi Bahar Merkezi Sorumlusu Sosyal Hizmetler Uzmanı Fidan Acıdereli tarafından “Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon” konu başlığı altında seminer gerçekleştirdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri