Tdv Düzce şubesinden Kurban Bağış Standı

tdv düzce şubesinden kurban bağış standı

01 Ağustos 2019 - 12:26

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen "2019 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu" kapsamında Merkez Büyük Camii ve Cedidiye Caminde “Kurban Bağış Standı” açıldı.

Vekâletle kurban organizasyonun halka duyurulması ve kurban bağışında bulunacak vatandaşlara daha kolay ulaşılabilmesi için, Düzce İl Müftülüğümüz ve TDV Düzce Şubesince kurulan “Kurban Bağış Standı” arefe gününe kadar hizmet verecektir.

Bu yıl vekâlet yoluyla kurban bedeli yurt içi 890 TL, yurt dışı ise 725 TL olarak belirlendi. Vatandaşlarımız, “www.tdv org” ve “bagis.tdv.org” adreslerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra T.D.V. Mobil Bağış uygulaması üzerinden, il ve ilçe müftülüklerimize, cami görevlilerimize, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılıp, kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilir.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri