Tdv Sivas şubesinden üniversite Kampüsünde Iftar Programı

Tdv Sivas şubesinden üniversite Kampüsünde Iftar Programı

tdv sivas şubesinden üniversite kampüsünde iftar programı

22 Nisan 2022 - 00:10

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sivas Şubesi tarafından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) kampüsünde öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan yaklaşık 3 bin öğrenciye TDV Sivas Şubesi tarafından iftar ikramı yapıldı. SCÜ Merkezi Kafeteryada düzenlenen İftar programına Cumhuriyet Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Özköse, İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şube Başkanı Remzi Pehlivan, TDV gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İl Müftüsü Remzi Pehlivan, ülke genelinde TDV’nin yapmış olduğu yardım kampanyaları, öğrenci bursları ile yurt içi ve yurt dışında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Zekat, fitre ve kurban bağışlarının yurt içi ve yurt dışında bulunan bir çok ihtiyaçlı ailelere ve kimsesizlere ulaştırıldığını söyleyen Müftü Pehlivan, hayırseverlere ve bu hizmetleri ulaştıran TDV gönüllülerine teşekkür etti.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı Yozgatlı Hemşehrimiz Tümgeneral Sayın Murat Bulut Paşa’nın Kayınbabası Ali Bulut Yozgat’ta Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı...
Diyarbakir'da Diyanet Işleri Başkanlığı Koordinesinde "mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" ülke Genelinde çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor.
Diyarbakir'da Diyanet Işleri Başkanlığı Koordinesinde...