Tekirdağ’da Han Erkek öğrenci Yurdunda Motivasyon Ve Veda Gecesi

Tekirdağ'da Han Erkek öğrenci Yurdunda Motivasyon Ve Veda Gecesi

han erkek öğrenci yurdunda motivasyon ve veda gecesi

26 Mayıs 2023 - 00:30

“Bilge Gençlik Öğrenci Topluluğu” Coşkuyla Başladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden bu yıl mezun olacak öğrencilere mezuniyet ve motivasyon gecesi düzenlendi. Gecede aynı zamanda Tekirdağ İl Müftülüğü öncülüğünde kurulan “Bilge Gençlik Öğrenci Topluluğu” ’nun da tanıtımı yapıldı.

Tekirdağ İl müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Manevi Danışmanı Emre Turan’ın organize ettiği geceye İl Müftü Yardımcısı Yusuf Bektaş, TNKÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Ramazan Tutal, Han Öğrenci Yurdu Müdürü, İl Gençlik Koordinatörü ve Manevi Danışmanlar katıldı. Gece Müftü Yardımcısı Yusuf Bektaş’ın yaptığı sohbetle başladı. Daha sonra İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Ramazan Tutal’ın tecrübe paylaşımı ve TNKÜ İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin ilahi ve türkü dinletisi ile devam etti. Programa katılan Milli Türk Talebe Birliği Temsilcileri misafirlere hediye takdiminde bulundu. Program müftülük tarafından yapılan hediye takdimi ve öğrenciler tarafından yapılan çiğ köfte ikramıyla son buldu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri