Trabzon’da Adrb’den Yaz Seminerleri

Trabzon'da Adrb’den Yaz Seminerleri

adrb’den yaz seminerleri

29 Ağustos 2019 - 00:41

İl Müftülüğü ADRB faaliyetleri kapsamında yaz dönemi boyunca, aile ile ilgili bir dizi seminer programı gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe’nin genel koordinesinde gerçekleştirilen seminerlerin hedef kitlesi, yaz Kur’an Kursu öğrenci velileri ve mülteci anneler olarak belirlendi.

ADRB koordinatör ve üyeleri tarafından yürütülen faaliyetin yaz kursu öğrenci velilerine yönelik kısmında, “Değerlerimizi Ailede Büyütmek” başlıklı seminer, merkez olarak belirlenen Kur’an Kursları’nda sunuldu.

Mülteci annelere yönelik uygulanan “Hicret Yurdunda Aile Olmak” başlıklı seminer için ise, Afgan mültecilerinin yoğunluklu olarak bulunduğu bölge kursları seçildi. Bu kategorideki sunum, dil farkı engelini aşabilmek için görsel ağırlıklı olarak hazırlandı ve çevirmen eşliğinde gerçekleştirildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret