Trabzon’da Evlilik Okulu Seminer Programı

Trabzon'da Evlilik Okulu Seminer Programı

evlilik okulu seminer programı

18 Nisan 2019 - 00:43

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 06 Nisan ve 13 Nisan tarihlerinde “Evlilik Okulu Seminer Programı” düzenlendi.

İl Müftü Yardımcımız Melek MENTEŞE ve ADRB İl Koordinatörü Vaiz Nuray ÖZBEN’in planlamasıyla gerçekleştirilen seminerde açılış sunumu, “Dînî Boyutuyla Evliliğe Hazırlık Süreci” konusuyla İl Müftü Yardımcımız Melek MENTEŞE tarafından yapıldı. Programın devamında konuşmacılar, şu konularda bilgi aktarımında bulundular: Uzman Vaiz Ayşe YILMAZ “Ailede Mahremiyet”, Öğr. Gör. Ümit ARSLAN “Drama ile Aile İçi Problemler ve Çözüm Önerileri”, Ebe Hatice Cihan ALTINTAŞ “Ailede Sağlık ve Hijyen”, Vaiz Nuray ÖZBEN “Aile Büyükleri ile İlişkiler”, Prof. Dr. Bünyamin ER “Ailede Bütçe Yönetimi”, Sosyal Çalışmacı Tahir GÜNEŞ “Sanal Bağımlılık ve Aileye Etkisi”, Avukat Eda KOPAL “Medeni Hukukta Aile” ve Vaiz Musa Mehmet ÖZTÜRK “Aile Olmak Aile Kalmak”.

Kapanış konuşmasını, İl Müftümüz Osman AYDIN’ın yaptığı program, katılımcılara belge ve hediye takdimi ile sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu