Trabzon’da Il Müftümüz Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Trabzon'da Il Müftümüz Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi.

il müftümüz camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

08 Ekim 2020 - 00:40

İl müftümüz Osman AYDIN 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Of, Araklı ve Hayrat İlçelerimize bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Of Albayrak Merkez Kız Kur’an Kursu’nun açılışına katılan il müftümüz ardından yapımı devem eden Araklı Merkez Fatih Camiini ziyaret ederek  Cami inşaatıyla ilgili İlçe Müftüsü Abdulkerim TOHUMCU’dan bilgi aldı.

Daha sonra Hayrat Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü’ nüde ziyaret eden  İl Müftümüz Hayrat Merkez Camiinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yapılan programa katıldı. Balaban Kur’an Kursu’nu da ziyaret eden Müftümüz kurs öğreticisi ve öğrencilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ettikten sonra İlçe Müftüsü Ahmet CEBECİ’ den ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri