Trabzon’da Okullara Gönül Kütüphanesi

Trabzon'da Okullara Gönül Kütüphanesi

okullara gönül kütüphanesi

11 Ekim 2022 - 00:40

Trabzon Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Gönüllüleri Gönül Kütüphanesi için yapılan kermeste seferber oldu.

Türkiye Diyanet Vakfı "Hediyem Kitap Olsun" Projesi kapsamında kütüphanelerine kitap ihtiyacı olan okullara kitap desteği veriyor.

Hayır faaliyetleri kapsamında Boztepe Ahi Evren Camii’nde İl Müftüsü Osman Aydın tarafından açılışı yapılan Hayır kahvaltısında Kur'an Kursları desteğiyle hazırlanan ürünler vatandaşla buluştu.

İl Müftüsü Aydın, “Okullar için çok güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Böyle hayırlı hizmetlere vesile olan vakıf kadın gönüllülerini tebrik ediyorum” dedi.

Elde edilen gelir “Hediyem Kitap Olsun Projesi” kapsamında ihtiyacı olan okullara verilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesine teslim edildi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri